Kontakt

Email: info@Country-Mouse.com

Telefon: (+44) 7766078609

Nëse keni pyetje ose komente për ndonjë nga produktet tona ose keni shqetësime për një porosi që keni vendosur, ju lutemi na telefononi në +44-7766078609

Ekipi ynë është në dispozicion nga e hëna deri të shtunën deri në 5:00 pasdite GTM për t'ju ndihmuar. Nëse nuk jeni të sigurt se cili produkt është i duhuri për ju, na telefononi ose na dërgoni informacione me email@Myku.com - Ne duam t'ju ndihmojmë. 

265 Battersea Park Rd,
London SW11 4NE.
Mbretëria e Bashkuar
Informacioni ynë

Mirësevini në ujëvaren time të temjanit, destinacionin tuaj kryesor për dekor të hollë në shtëpi, grupe autentike të çajit kinez dhe japonez dhe djegie të këndshme të temjanit. Në ujëvaren time të temjanit, ne besojmë në ngritjen e hapësirave tuaja të jetesës me sende unike dhe të frymëzuara nga ana kulturore që shtojnë një prekje të qetësisë dhe bukurisë në shtëpinë tuaj.

  • Adresë

    Calle Madrid Urb. Panoramica, 29 vjeç, Castellón,

  • Telefon

    926 173 093

  • Orë të hapura

    E hënë në të Premte 09:30 - 18:30 E Shtunë dhe E Dielë 10:00 - 17:00

Forma e Kontaktit